Thursday, February 06, 2014

Finally Graduated

Assalamualaikum wahai pembaca blog sekalian (ada ke?)

Aku baru je konvo master 17 Januari hari tu. Konvo kedua lepas konvo masa tadika. kehkeh. Rasa macam cepat je masa berlalu. Rasa macam baru je fly pergi UK hari tu tau-tau dah konvo. Excited tu tak payah cakap la kan. Konvo uni aku ni berlangsung dua hari je sbb ni winter graduation kira konvo kecik la. Semua untuk student postgrads. Kalau yang summer graduation besar sikit sebab include student undergrad sekali. 

Majlis konvo kat UK ni simple je kalau compare dengan Malaysia. Hehe padahal tak pernah pon attend konvo kat Malaysia. Kawan aku yang cakap la. Yela masuk2 dewan dia just cakap macam dua tiga ayat lepas tu terus start panggil student. Takde ucapan berjela2 langsung. 

Masa konvo haritu family aku tak dapat datang. Hasrol je dapat datang. Hee. Meh le tengok gambar-gambar.

Ni junior aku kat UTM. Diorang sambung sama course ngn aku.
Diorang gak tolong amek2 gambar. Thank youu!



Classmate aku, Hui. Dia ni la classmate yg selalu tolong2 aku masa buat assignment.

With Hanira. Motif cover perut ke tu.

My housemates. Kak Ita dan Kak Anis. Kak Masni sekali.


With Hasrol Nizam. Jauh dia datang dari Malaysia. So sweet ahakss

Ina konvo hari yg sama. With tengku and juniors.


Ni pon classmates aku. Dari India. Sri Ram and Sundaram.
Diorang ni pandai dan selalu tolong aku jugak. Diorang dpt kerja kat UK.

Sweet betul adik2 ni. Wyda, Syera and Kema

Tempat wajib bergambar. Keke. 


Ni video salam. 

Sekarang aku dah selamat pun sampai Malaysia. Aku sampai 25hb Januari. Sekarang misi mencari kerja pulak. Hope dapat la kerja dalam masa terdekat ni taknak menganggur lama-lama. InsyaAllah. Doakan ya? Byee!