Wednesday, December 18, 2013

Master Graduation

Sebulan sekali nak tulis entry pon malas sekarang. hahaha. Dah macam boring pulak dengan blog sendiri. Sekarang yang paling aktif instagram dengan twitter je kot. Fb pon kadang2 gak update. hee.

Lagi sebulan aku punya konvo. Alhamdulillah pass jugak aku master ni. Cuak jugak kot2 tak pass ke naya jer. Hee. Baru seminggu lepas dapat result. Em bole laa tak de la cemerlang mana pun. hukhuk. Aku punya konvo 17 Januari 2014 sesi petang. Pukul 3.30 pm. Lambat jugak la. Padahal pukul 4.30 pm dah malam masa tu. Tak dapat le nak amik gambar bebanyak.

Konvo nanti family aku tak dapat datang. Takpe lah. Boleh tengok online streaming dari Malaysia nanti. Ekekeke. 

Can't wait for my graduation day. Jakun ok last time aku konvo masa umur 6 tahun :P

p/s: Siapa2 ada tanya aku soalan kat entry master tu sorry kalau lambat balas. 


Byee~

Gambar selingan. haha