Thursday, October 03, 2013

My next vacation

Lama dah rasanya tak berjalan sebab busy dengan dissertation. Last berjalan keluar UK masa pergi Turkey April lepas. Almost 6 months. Woha. So esok adalah destinasi seterusnya aku nak berjalan. Tak lama pun dari 3hb sampai 7 hb jer. Aku pergi Dublin, Belfast, dan Croatia. Kira 3 negara la kot. Northern Ireland tu tak pasti la negara ke? Tah ler. Tapi yang tu still dalam UK. Yang luar UK kiranya Ireland dan Croatia je la.

Esok flight aku pukul 7.20 am dari Manchester ke Dublin. Awal pagi dah kena gerak ke Airport. Nasib baik la ada orang nak hantar terus ke airport takde la aku bersusah payah pagi2 nak naik train. huhu. Aku pergi dengan Kak Anis dan Khai. Hopefully semuanya berjalan lancar sebab aku yang plan trip ni huhu. 

Ok nanti aku cerita pasal vacation ni kat next entry ok. 

Giant's Causeway, Belfast


Zadar, Croatia

Dublin



Tak sabar nak pergi. Paling tak sabar pergi Giant's Causeway sebab macam unik je tempat tu. hehe. Doakan perjalanan semuanya selamat.

Till then byeee