Friday, June 28, 2013

Sepi

Lama sungguh blog ini terbiar. Hampir sebulan. Aku agak sibuk jugak akhir-akhir ni. Sebabnya aku ada exam this coming Monday. This is my first paper for my master degree. Haha. Orang lain punya course dah berapa banyak exam aku baru sekali ni ha. Tu yang cuak tu. Last aku exam tahun lepas kot masa kat UTM. Aku ada satu paper je sebab course aku ni more to coursework. Kalau ikut past-past examination paper, soalan dia banyak ulang-ulang. Harap-harap dia ulang lagi soalan ni. Amin.

Dan lagi satu aku busy sebab aku ada kerja part time. Yang tu aku cerita entry lain la. Sebab malas nak cerita sekarang. hihi.

Yang ramai tanya aku nak masuk University of Sheffield tentang accomodation ke ape ke kalau aku ada tak jawab sori ye sebab kadang-kadang terlepas pandang. Nak tanya boleh komen je kat mana-mana entry, or private msg kat fb or hantar email. Biasa aku memang reply. Dan kalau aku ada tak approved friend request tu, try la msg aku dulu sbb aku ni kadang-kadang tak kenal aku tak approved. *bajet retis*. Takde la, sbb fb ni kan ada limit jugak friends tu, dan kadang2 kat home feed aku tak kenal pon tiba-tiba ada. So just nk kurangkan ler. Tapi kalau orang tu dari pembaca blog, aku approve jer. hihihi. :D


Buat yang nk masuk Sheffield tu, meh tengok video ni. Spot me :p