Tuesday, April 09, 2013

Easter break

Minggu ni pergi London sebab ada career fair organized by UKEC. Tapi rasa macam tak banyak sangat company yang join. Career fair 7hb. Dan aku baru je lepas interview. And now tengah tunggu kawan aku habis interview. Aku memang nervous sikit bab interview ni sebab aku takde banyak sangat exposure. Kalau dikira2 tak sampai lima kot aku attend interview. And for job interview ni kira my first time! Mau tak cuak. Before ni interview untuk intership/scholar je.

I think it went well. Kira aku kira boleh jawab semua apa yang di tanya including some technical questions. Tapi tu la aku rass agak competitive jugak sebab dia nak pakai sikit orang je. So now tawakal jela. Kalau dpt Alhamdulillah. If tak dapat pon takpe. Yang penting dah cuba.

Ok after done with the career fair and interview, I will be away for 10 days to this place. Cuba teka kat mana? Hehehe. Ok byee :-)