Friday, January 04, 2013

I've been busy

Memang aku busy sangat-sangat since last week sebab siapkan assignment yang deadline dia hari ni. So baru je hantar tadi. So baru boleh tarik nafas lega sekarang. Tapi just for a short period sebab kelas aku dah nak start Isnin ni. Omg! Orang lain cuti lagi kot sampai mid January tapi aku dah ada kelas. Yela course aku ni lain dari yang lain sebab tu tak ikut sangat university punya cuti kot. hee. Lepas tu next deadline 17th Jan. *pengsan lagi*

Cite dia, before aku pergi bercuti hari tu tak nak siapkan kerja awal-awal. Dah tu balik je dari cuti, dah mengggagau nk siapkan kerja. Lagipon aku ni memang suka sangat buat kerja last minutes. Last minute tu la baru dapat idea. Ada gak yang tanya nape dah lama tak update blog. hihihi I was like ada jugak yang menanti-nanti entry dari aku. hahaha statement poyo.

Nak cerita pasal pergi Barcelona and Portugal tapi tu la aku sekarang dah kat library siap dah bawak memory card camera nak upload gambar tapi lupa pulak takde card reader kat pc library ni. Bagi teaser jela dulu ek. Ada masa nanti aku cerita. 




Gambar kat Lagos, Portugal. Tempat yang sangat cantik dan tenang. Love thisplace very much.


Ok tu je la kot. Btw entry pasal aku sambung master tu sangat mendapat sambutan. Komen dah cecah 150 dah kot. First time entry komen banyak macam tu. Ramai yang tanya pasal Mara tu. Aku pon jawab la apa yang termampu. Mara dah nak bukak kot maybe next month or bulan tiga. So alert je la ye. Adakah aku perlu apply jugak untuk sambung PhD pulak? heee macam tak jer. hehe..