Friday, September 07, 2012

Tarikh Konvokesyen Universiti Teknologi Malaysia (UTM 2012) ke-49



Ramai lagi yang masih confused tarikh konvokesyen ke 49 untuk setiap fakulti bulan 10 ni. So aku nak share sikit la apa yang aku tau. Kawan aku kata tarikh ni dah finalize sebab dia baru call pejabat pendaftar. Kalau nak lagi confirm tunggu surat ye, sebab mungkin akan berubah. Ini details serba sikit tentang konvo yang aku tau setakat ni.

Majlis Konvokesyen UTM 49 (13 - 16 Oktober 2012)

Nota: Jemputan surat diposkan kepada graduan bermula dari 10 September 2012.

Untuk maklumat: Graduan boleh menyemak nama menggunakan sistem semakan nama graduan pada laman web Majlis Konvokesyen mulai 10 September 2012.

Maklumat Raptai Majlis Konvokesyen ke-49 UTM adalah seperti berikut:

Tarikh: 12 Oktober 2012 (Jumaat)
Masa: 08:00
Tempat: Dewan Sultan Iskandar, UTM Johor Bahru

Sistem Kajian Pengesanan Graduan IPTA akan dibuka mulai 10 September sehingga 25 Oktober 2012.

PERHATIAN:
Semua graduan adalahh DIWAJIBKAN menghadiri Raptai Majlis Konvokesyen ke-49 UTM.

Sumber: http://web.utm.my/convocation/convo-malay/

Untuk tarikh bagi setiap fakulti pulak, ini sesinya.

13th Afternoon
FKE, FSKSM, FPREE, FKM

14th Morning
FAB, FKK, FBB, FPPSM

14th Afternoon
FKA, FKBSK, FP, FGHT

15th Morning
FS
Nak tengok full session click sini ok. full session

Kalau ada apa-apa kemusykilan lagi boleh la tengok kat sini. FREQUENTLY ASKED QUESTIONS. Kalau nak confirm betul-betul tunggu surat ye. 10 September ni baru UTM start hantar. Kot2 UTM ada tukar apa-apa ke nanti. 

Selamat bergraduasi kawan-kawan ;)