Tuesday, March 06, 2012

Engagement Day

Mesti korang ingat aku yang tunang kn. acewah. Sebenarnya ni adik aku yang bertunang. Dia nak langkah bendul. Aku ni tah bila turn nak tunang kan. huhu. By the way majlis ni berlangsung Sabtu lepas, 3 Mac kat Putrajaya. Ramai jugak tetamu yang datang. Siap naik 1 khemah kat depan rumah. Tapi majlis ni buat simple-simple je. Saudara mara terdekat je yang datang.

So, aku la jadik official photographer masa tu. Sekali dengan abang aku jugak. Jimat sikit ye tak? Jom usha gambar. Kalau rajin, komen dan kritik ye.















p/s: Semua dok tanya aku punya turn bila lagi? adoiii penat la nak jawab.