Wednesday, February 15, 2012

Newborn photoshoot - Nik Zafira

Nik Zafira ni anak buah aku. Baru dua bulan tak silap. Since mak aku yang jaga sekarang sebab akak aku pergi kerja, so aku pon try la shoot gambar baby ni. Susah jugak nak amek gambar budak kecik ni. Sebab asik gerak-gerak je. Lepas tu sikit-sikit nangis. hehehe. Rambut dia pulak lebat sangat. Kalau dah sikat, sekejap je dah serabai balik. hihihi. Tapi aku suka buat macam-macam gaya kat rambut dia sebab panjang. Rambut spike, rambut awan nano la. hehehe :D

Jom tengok gambar. Comments and critics, ok? :)






















Sabtu dah kena balik UTM. Oh noo~