Friday, February 03, 2012

I-City

Minggu lepas aku ada pergi I-City. Dah lama baru nak cite ek. huhuhu. Ni kali ke-2 aku pergi. Last aku pergi I-City, dua tahun yang lepas. Aku ada cerita dalam entry ni. Dua tahun bukan sekejap kan. Mana tak nye, kali ni aku datang, agak banyak jugak perubahan kat i-city ni.

Sebenarnya takde la berubah, cuma ada pertambahan. Ada banyak ride yang dia letak macam ala-ala permainan kat genting tu. Contohnya ada ferris wheel, merry-go-round, buaian yg pusing-pusing tu, dan jugak pirate ship. Nak main bukan free ye. Kena bayar dan beratur. Memang panjang la beraturnya since memang ramai yang datang kat i-city ni setiap hari. Bayaran ada yang RM 10 dan RM 5. Bagi aku mahal jugak la. Sekejap je pon naik nya. Lagi-lagi yang ferris wheel tu, sekali pusing je RM 10. Tak berbaloi-baloi. Budak-budak suka la. 

Ok jom tengok gambar yang terhasil pada malam tu.










Ok bai