Thursday, January 05, 2012

What's on the Wall

Lama tak menjengah sini. hehe. Biasalah orang busy, final year student lah katakan. cewah. Memang banyak benda yang membuatkan aku stressed kalau korang tengok entry aku yang sebelum ni. Dan semua tu dah berjaya aku siapkan ye. Oh yeahh! Sekarang tinggal nak menghabiskan sisa-sisa exam. Ada lagi 3 paper bakal menanti. Tengok macam sikit tapi nak study nye macam hape.

Dan waktu-waktu busy camni biasanya aku akan jadi malas, bilik pon dah macam hape je dah. oopps kantoi pulak. Tapi takkan nak tunjuk gambar masa tengah bersepah kan, malu la i. Tup2 Randy Pangalila baca blog ni nk ngorat, terus dia cancel. hahaha. Berangan sangat kau eda! Em tadi aku rasa macam pening gila sebab bilik bersepah, nak study pon lagi la bertambah stress kan, jadi aku pon keluarkan la sifat rajin dalam diri aku ni untuk kemas bilik. Aku keluarkan sikit je la, keluarkan banyak-banyak kang, macam mahligai pulak jadi bilik aku ni kang :p



Sebenarnya aku bukan nak tunjuk katil aku, rasanya aku dah pernah tunjuk before ni. Tapi yang aku nak highlight kan adalah dinding aku tu. hee. Comel tak?  Cepat cakap comel. Sape tak cakap, dia sembelit 2 jam. hihihi. Dah lama dah aku buat gambar tu, tapi baru ada kesempatan nak cerita. 

Yang kat bawah ni pon sama. Rajin sangat memenuhkan board aku ni. Padahal sebelum ni memang tak usik langsung board ni. Nampak tak kertas-kertas yang warna putih tu? Tu tiket wayang yang aku kumpul since first year kot. Ada banyak lagi sebenarnya tapi dah tak muat nak letak. hehehe


Lepas exam plan nak ber BBQ. Hope jadi la. Nak enjoy sikit lepas suffer 1 sem. huhuhu

#Okbai