Tuesday, January 10, 2012

Thesis




Hehe aku rasa 1 batch aku dok sibuk upload gambar bersama thesis masing-masing. Biasalah kan, nak tayang la sikit bila thesis dah siap. Bukan senang tau. Tak tido malam, masuk lab sabtu ahad, rebut-rebut nak guna machine. hee macam-macam lagi lah. At last siap jugak kan, Alhamdulillah. 

Baru tadi lepas hantar kat coordinator dan my supervisor. Hope semuanya ok la takde cacat cela, mana tau kena pulang balik ke sebab salah. Naya jugak kan. huuu. 

Ok setelah berpenat lelah selama satu sem, esok aku dan budak kos aku nak pergi ber BBQ kat Gunung Pulai. Release tension dan enjoy. Kononnya lah kan. hehehe. Cant wait. Nanti aku cerita kat next post ok. Bye.