Thursday, October 13, 2011

Baru baru baru

Dah lama tak update blog sebab takde idea nak menulis apa. Lagipon aku agak busy lately ni. Jadi tak sempat la nak menatap blog ni. Baca-baca blog orang lain sempat la gak. hehe. Last weekend aku pergi kursus fotografi dari 8 - 10 Oct. Tu next entry la aku cerita. Malas nak upload gambar. hehe. 

Apa yang aku maksudkan baru kat tajuk blog ni. Cuba teka. Jeng3...

































Haha sebenarnya sem ni aku dah beli pencil case baru. Ya aku memang jakun sampai nak cerita kat belog sebab aku memang dah lamaaa gile tak beli pencil case. Bayangkanlah aku pakai pencil case kat bawah ni sejak aku Form 4 lagi. Tu pon bekas-bekas akak aku punya. Aku pakai sampai la sekarang (T_T)

So sem ni ada la duit lebih sikit tu yang beli pencil case baru tu. Hakhak gaya cam mahal sangat je kan. Padahal RM10 ajer. Aku beli sama sebijik dengan Lina, kata sehati sejiwa kan, haruslah sentiasa sama. 


Yang lama, memang dah buruk gila siap ada dakwat-dakwat tumpah.


Yang baru. Semangat 1 Malaysia tak aku. hihi. 


Bila dah pakai pencil case baru, mestilah bersemangat sikit nak study? Betul atau tidak..?



errr TIDAKK~ sebab sampai sekarang aku masih tak study pon. huehue