Thursday, July 07, 2011

Week 7 Internship


Kacak tak aku pakai uniform. hahaha. Uniform tu besar dan nampak macam aku gemuk. Sebenarnya aku kurus je ye. cewah. Masa ni panas sangat sebab kena jalan jauh bawah terik matahari. Tu yang aku macam susah je nak bukak mata sebab tak tahan panas.

Kat sebelah aku dalam gambar kat atas ni adalah partner aku masa tengah LI, Prabakaran. Kitorang sama-sama ditempatkan kan Quality section. So aku buat kerja memang dengan dia ni jela. Nasib baik boleh ngam dengan dia ni. Asik bergosip je kerje kitorang. wakaka.

Sekarang ni aku tengah busy nak siapkan slide report sebab hari Selasa ni nak kena present dekat Senior General Manager. Kena buat review apa yang dah belajar kat sini. Cuak weh, nak present dengan Datuk tu.

Lepas tu 21/7 ada lawatan dari lecturer pulak. Maybe takde presentation. Cuma beberapa soalan dari lecturer mungkin. 

Jadi, baki ada lagi 7 minggu untuk dihabiskan. Jom countdown.

Tehee :') Ni baru kacak. *muntah*