Wednesday, April 06, 2011

Shoot shoot with my new baby

Weekend lepas aku dan adik beradik aku keluar berjalan-jalan nak amik gambar. Aku saje ajak diorang amik gambar sebab lama gile dah tak pegang camera. Lagipon nak try test my new baby. Kehkeh. Sebenarnya aku dah tukar camera. Camera yang lama telah pon selamat di ijab kabul jual kepada senior aku, Ubaid. Sayang jugak tu dslr pertama aku beli. huuu. Camera baru aku ni, Canon EOS 550d. Kira ok la kalau nak dibandingkan dengan 1000d dulu. Actually camera baru ni aku beli dari abang aku je coz dia nak beli camera lain pulak. Membazir je sebab camera tu dia baru guna sekejap. Takpe2, at least merasa la gak dapat camera baru.

So bila ada camera baru, mestilah nak try amik gambar. Hee jom tengok gambar. (padahal dah upload kat fb, in case korang tak friend dengan aku kat fb kan). So boleh la tengok kat sini. hihihi



new shoes
Adik bawah aku, Ain a.k.a Sain a.k.a Achik





Lompat2 ni memang faveret diorang
adik aku Ima dan Sarah. 
Hai saya model.

model pokok kelapa. takpon minyak kelapa dara. haha
Akak mithali betulkan rambut adik



P/S: Photoblog aku, aku dah malas dah nak update. Memang dah terbiar habis la. Maybe aku akan berblog guna blog ni sahaja kot. Sebab leceh pulak ada dua blog. hehe