Thursday, April 07, 2011

Daftar Kolej

Hari ni first time dalam sejarah aku kat UTM aku tak payah berebut-rebut nak daftar kolej untuk dapat kolej yang diidamkan. Yela biasanya kalau time daftar ramai-ramai tu, kolej-kolej yang best, cepat penuh. So memang kena cepat-cepat daftar. Biasanya aku akan daftar kat CICT sebab kat sana internet laju.

Tapi kali ni dah tak perlu dan nk rebut-rebut lagi sebabnya aku dah dapat kuota pengetua untuk stay kat kolej aku sekarang iaitu KOLEJ PERDANA. Yahooooo!! First time dapat kuota ni. Sememangnya aku memang suka sangat duduk kat kolej ni. Even lif selalu rosak, aku tetap suka. Kahkah.....



gambar bersama pengetua Kolej Perdana, Cik Mat

Untuk yang daftar kolej hari ni, selamat mendaftar kolej yer. hehe. Keputusan di tangan anda. hehehe