Saturday, March 26, 2011

CUJEN THE LEJEN GIVEAWAY

Ni first time kot aku join give away ni. Ni pon setelah di paksa oleh akak aku. Dia nak suruh aku promote je sebenarnya. Ok jom ler join kalau korang rajin.




Ni syarat-syaratnya untuk join.

Follow blog Cujen The Lejen ATAU put my link blog on ur blog list.
(baru aku pasan aku tak follow lagi blog ko. hahahaha)
 Amek header aku tu letak dalam entry korang yang bertajuk CUJEN THE LEJEN GIVEAWAY.
Amek banner aku di bawah ni dan letak di sidebar korang selama seminggu dr tarikh join GA.




HADIAH-HADIAH YANG DITAWARKAN





Untuk cerita kelakar tu, aku macam takde idea nk tulis. Amek dari entry lama kira boleh la jugak kan.
Ko pon terlibat sekali dalam cite tu. hahaha


CERITA KELAKAR (kot)

nak tag,
izyan
nadia ibrahim
mardiah
nazlina