Wednesday, February 23, 2011

Wedding lagi

Cite ni minggu lepas tapi tak sempat nak update. Siapa-siapa yang ada baca blog aku tu tau la kan baru je empat bulan lepas akak aku yang no dua tu kahwin. Minggu lepas akak aku yang no tiga pulak kahwin. Semua pon dah nak kahwin. Bila la nak sampai giliran aku. Uhuk2 tersasul pulak. Ngee.

Akak aku kawin dengan orang kelantan. Nanti majlis bertandang kat sana bulan 3 ni tatau la aku dapat ikut ke tak sebab aku busy nak mamp kot. huuu. Nak jugak pergi sana sebab tak pernah seumur hidup jejakkan kaki kat Kelantan. hehehe

Apa2 pon, semoga berbahagia Noor Zakiyah & Nik Khairail Afzan. Cepat2 la ada baby. kehkeh.

dengan 2x lafaz maka sahlah akak aku jadik isteri orang.



my famili
hantaran
tak susah ke nk silang2 minum. macam leceh je. kehkeh




 main kawin2. hee
baru je kawin dah dapat anak. hahaha

Ni je gambar2 yg sempat di upload. Kalau nak tengok aku pulak kat pelamin tu, tunggu la lagi beberapa tahun ye. cewahh :p Ok bai aku dah lambat nk pergi lab.