Saturday, January 01, 2011

Selamat Datang 2011

Diam tak diam dah masuk tahun 2011 dah. Rasa sekejap je kan. Apa plan korang tahun baru ni? Pergi sambut tengok bunga api ke? Sepanjang aku hidup kat dunia ni, tak pernah lagi aku pergi sambut tahun baru. T_T

Em, banyak kenangan 2010 yang tak dapat dilupakan. Nak kata ada pencapaian yang membanggakan untuk tahun 2010 aku rasa macam takde je. Ada pon maybe sikit je kot. hoho. Pencapaian yang tak memberangsangkan ada la. So tahun baru 2011 ni aku harap, aku dapat jadi yang lebih lebih baik dari tahun-tahun yang lepas. (aku rasa ramai gila ada azam macam ni kan).

Azam aku nak dapat result yang cemerlang. 4 flat pon jadik la. eh eh. Berangan terlebih pulak aku. Hehe tapi tak mustahil kalau aku usaha. Kan3? Itu je la kot azam. Taknak ar banyak2 bukan aku buat pon nanti. 

So aku nak share antara kenangan 2010 yang best.

1. Tahun 2010 aku start jadi gadis bergigi besi. Aku pakai braces 4 Jan lepas. So this coming 4 Jan ni adalah anniversary untuk braces aku. Eceh siap ada anniversary. Hopefully aku pakai 2 tahun je. Tanak lebih-lebih. Dan aku nak ucapkan selamat datang kepada abang aku yang ikut jejak langkah aku pakai braces. Hee. 


2. Aku menang ipod touch dari Altimet. Kenangan gak tu. Bersusah payah jugak nak menang. Lepas ni nak join contest yang dapat iphone ke, blackberry ke, Macbook ke? hahaha. 
lagi apa ek?

3. Bilangan follower blog aku dan twitter main bertambah. Maka, duit Nuffnang dan Churpchurp pon bertambah. Hehehe. Pencapaian yang membanggakan gak ni. Even takde la sebanyak korang, tapi memang banyak bagi aku. Hehehe. Follower twitter aku lagi banyak dari blog. So siapa-siapa yang belum follow, sudi-sudikan lah yer.

4. Sambut birthday ramai-ramai dengan kawan-kawan. Memang best dan meriah.



5. Tahun 2010 jugak kenal hasrolnizam.com heee. On 18 Jan 2010. Hai awak!

first time amek gambar sama
 Ok tu je la kot. Sebenarnya banyak lagi tapi dah takleh pikir.

p/s : Hari ni birthday mak aku dan mak hasrolnizam jugak. What a coincidence kan. hehe. Happy birthday Mak