Thursday, December 09, 2010

My Header Contest

Ok ni kali pertama aku join contest kat blog. Kalau tak silap la. Sebab sekarang ni tengah takde apa nak buat. Nak update pon tak tau nak update apa. Jadi masuk je la contest alang-alang tu kan. hehe. Contest ni dari blog Rieyana. Hadiahnya RM100 untuk pemenang pertama sahaja ye. Tipis la harapan nak menang camni sebab ada sorang pemenang aje.


So ni la header aku yang aku nk tandingkan. Ala sama je yang kat atas. Kena upload lagi ke? hehe



Ok nak tag,
  1. Ery Farieha
  2. Nadia Ibrahim
  3. Nur Nazlina