Wednesday, December 22, 2010

Follower Blog yang ke-500

Ok ni sebenarnya schedule post. Sekarang ni mesti aku tengah busy-busy kat Melaka takde masa agaknya nak online.

Aku nak ucapkan terima kasih kat follower-follower blog aku sebab sudi follow blog aku yang tak seberapa ni. Dah 500 orang dah follow.Walaupun tak sehebat blog orang lain yang follower dah ribu riban, tapi aku tetap berbangga dengan jumlah ni. Thanks a lot :)


Jom kita terjah follower ke-500 aku, cik zati. Blog dia kaler pink jugak macam kaler blog aku. hehe