Thursday, December 09, 2010

Cerita Seram

Tadi tengah-tengah online tiba-tiba aku terbukak cerita-cerita seram kat youtube. Best jugak lah ceritanya walaupun pendek-pendek jer. Pendek-pendek pon seram jugak. Aku tengok dengan adik-adik aku sampai menjerit-jerit pulak diorang. Aku tak jerit eh. Cewah.

Jom layan cerita seram ni, ada empat video seram yang aku tengok tadi. Korang boleh tengok kat sini. Tengok yang tajuk depan dia yang ada tulis SAS tu. Yang kat bawah ni video yang paling best antara cerita-cerita seram tadi. Lawak pon ada jugak. Hahahahaha.


Thumbs up untuk director video ni!