Friday, November 05, 2010

Study Week

Sebenarnye study week dah lama start, Isnin lepas tapi baru hari ni aku baru nak start study. Semuanya gara-gara satu project ni pasal Isopropyl Alcohol. Semalam lepas subuh baru aku berjaya siapkan sebab deadline dia semalam. huhu. Bila dah hantar baru la rasa lega. Banyak jugak yang kena buat tapi aku tengok markah hanya 5%. Ok fine.

So hari ni baru nak start bukak buku. Exam first aku pada 12 Nov ni. Paper Analytical Chemistry. Banyak sangat nak kena hapal ni. Ini dia jadual aku.

Gambar di ambil dari blog  Nadia. Dak kos aku.

Nasib baik ada banyak gap. So takde la stress sangat macam Ery Farieha sebab jadual dia berturut-turut. Terkejut jugak aku tengok jadual camtu. hehe

 So dalam masa exam ni aku takde kot nak update blog. Online pon nak kurangkan. Cewah poyo je kan.
Apa-apa pun, doakan saya dapat jawab exam dengan baik ok. bai.