Tuesday, November 09, 2010

Friend or Foe

Aku ada seorang kawan ni, tiba-tiba je dia macam dah tak kawan dengan aku. Aku message pon buat tak tau je. Aku rasa aku takde lah buat salah kat dia. Tapi entah dengan tiba-tiba, takde ribut, takde angin, tau-tau hujan turun. Ok aku curik ayat dari cerita pendekar bujang lapuk.

Dah tak contact langsung pun. Aku ym pon tak pernah berbalas. Alahai. Pening la aku macam ni. If aku ada buat salah, bagitau aje. Cakap direct kan senang. Tak perlu bermasam muka tak tegur langsung. Dekat 2 minggu dah ni aku rasa (-_-")



p/s: Jom la layan cool blog sama-sama.