Saturday, August 28, 2010

Honey I Shrunk The Kids

Dulu aku selalu marah-marah pasal internet lembab. Tapi sekarang tidak lagi sebab internet aku dah laju. Nak download movie pon, pejam mata je dah siap. Haha hyperbola di situ.

So bila internet laju, memang rugi la kalau tak mendownload movie or cerita-cerita yang best kan. So tadi tengah download tiba-tiba je teringat satu cerita masa kecik-kecik yang aku selalu tengok. Cerita 'Honey I Shrunk The Kids'. Lepas tu terus cari kat sini, nasib baik ada. Dapat lah aku mengimbau nostalgia masa kecik-kecik yang asyik menghadap TV je. hihi. By the way cerita ni ada tiga. Yang first 'Honey I Shrunk The Kids', kedua 'Honey I Blew Up The Kids, and last sekali 'Honey We Shrunk Ourselves. Siapa-siapa yang nak tengok cerita ni boleh la download yer. Meh aku bagi link...

Honey I Shrunk The Kids
part 1 , part 2 ,part 3 ,part 4

Honey I Blew Up The Kid
part 1 , part 2 , part 3 , part 4

Honey We Shrunk Ourselves
part 1 , part 2 , part 3 , part 4

Password: Evileye
zaman kanak-kanak. cepat cakap comel. haha
p/s: Sedihnye tak dapat join Gathering gengblogger buka puasa hari ni dekat Shah Alam. Aku balik lama lagi. 3hb. huhu (T_T)