Sunday, August 08, 2010

Happy Birthday Serol-Nizam

Semalam 7 August adalah besday Serol-Nizam yang ke-23. Dan semalam jugak ada buat surprise untuk dia. Takdelah buat birthday party ke apa. Just lepas makan kat pizza hut dengan dia, room mate aku and her boyfriend, aku surprise kan dengan cake. Staff pizza hut tutup lampu and then bawak kek sambil nyanyi happy besday ramai-ramai. Agak terkejut la jugak dia masa tu. hehe.

The cake. Sedap gak kek ni. I like.
The birthday boy.
Nak potong kek ke ape ni?
Lina and Hamzah
Asal aku nmpk pendek ni. Lina tak aci lagi pakai heels.
Kepada Serol, happy besday. Semoga panjang umur dan murah rezeki (ayat common org bila wish besday). Semoga berbahagia di dunia dan akhirat :)

p/s: Seharian dah berjalan. Hari ni lak kena buat 3 lab report yang melambak T_T Sape nak tolong aku sila angkat tangan.