Saturday, August 14, 2010

Blog Aku Berwajah Baru

Sejak semalam kalau siapa-siapa yang lawat blog aku, aku dah pon tukar kepada template yang baru. Sebab aku rasa, aku dah bosan dengan template yang lama. Lama jugak aku pakai template tu.

Template lama aku. Memang simple sangat. Tapi aku suka sebab rasa macam kemas je

New template. Pink kot. Girly2 la aku pasni. haha

Yang template baru ni aku amik dekat template designer. Baru aku tau yang rupanya kat template designer tu leh tukar-tukar background. Agak jakun di situ. Wakaka.

Aku ingat nak buat header jugak, tapi takde idea pulak nak buat camne. Ada tak siapa-siapa yang sudi buatkan? hehe.

Komen la sikit template baru aku ni camne. Ok ke tak?