Sunday, June 13, 2010

Im officially 21, Happy Birthday to Me.

Salam semua. Entry kali ni aku just nak ucapkan banyak-banyak terima kasih kepada semua kawan-kawan aku yang dah wish BIRTHDAY aku pada hari ni 13 Jun. Tak kira la kat Fb ker, YM, sms and call. Tak menang tangan aku nak reply. hehe.

Time besday dapat call percuma, Maxis dapat free sehari tapi call aje. Tapi kalau Celcom dapat call and sms sekali secara percuma selama seminggu. Tapi aku tak guna sangat pon kot. Tapi terima kasih jugak kasik free daripada tak dapat. Kan3. hehe.


Peace

Love,
Nur Hidayah Isa
Putrajaya
8.38 PM