Sunday, May 23, 2010

The Nightmare and The Photoshoot


Semalam baru aku dapat cuti. So apa lagi, keluar la berjalan-jalan. Aku gi Sunway konon-konon nak tengok Shrek yang 3D nye, tapi tak jadi sebab nampak poster cite ni. Nightmare on Elm Street. Macam best je so layan jela. Meh aku komen sikit pasal cerita ni. Cerita ni kisah orang-orang kena bunuh dalam mimpi. Kalau diorang mimpi je, nanti mesti nightmare datang, pastu bunuh diorang. Logik ke camtu. Entah la ek. Siap leh bawak orang yang dalam mimpi tu ke real world. Cerita ni suspen jugak la. Sebab aku asik terkejut je. haha. Kira kalau korang nak tengok cerita ni, ok la, best jugak. Takde la rugi.

Lepas balik dari Sunway, malam tu aku jalan-jalan around Putrajaya lagi. Apa lagi, main shoot-shoot aje. Meh aku nak share beberapa gambar.

Jambatan Seri Setia
sunset


Jambatan Seri Wawasan
Masjid Putra
Masjid Sultan Mizan
Jambatan Seri Saujana
Pelangi petang
Ok tu je kot nk share hari ni :)

p/s: Baru beli novel Ramlee Awang Mursyid yang baru, Cinta Sufi. Tapi tak baca-baca gak lagi. hehe