Sunday, May 02, 2010

Handphone idamanku, LG Lollipop

Petang tadi aku keluar pergi IOI Puchong dengan tujuan untuk mencarik hp idaman aku iaitu LG Lollipop. Tapi malangnya semua kedai aku tanya, semua cakap out of stock. Hampeh betul. Time aku nak beli time tu la dia takde kan. Kang bila duit dah takde, masa tu pulak dia ada. Em, banyak gak tempat dah takde gak, Sunway, Mines, Lowyat. Camne ni. Aku nak sangat hp tu. Sebab die comel. Tu je. hahhaha. Nak tengok camne kecomelannya. Jom2 usha~



Hp ni aku rasa specs dia ok kot bagi aku. Takde la canggih sangat. Tapi ada la 3G, mms, camera 3mp semua. Cuma aku rasa keypad dia jarak dia jauh sangat. Macam susah nak type. Tapi ok je kot nanti kalau dah biasa. Pastu kan, yang jeles nya, akak aku dah beli hp ni. Ciss. Em, takde hasil pon keluar tadi. Eh tapi td ade beli kain baju kurung cotton kat Kamdar. Cantik. Suke3 ^__^

With sis, Ima. Kat Pizza Hut. Tadi tiba-tiba dia emo sebab gambar passport yang dia amek buruk. hahaha. Jom gelak ramai-ramai.


selamat menyambut hari ibu ^_^