Sunday, March 14, 2010

Vivacious Violet dinner

Wah lama gila rasanye aku tak update blog. Kemalasan melanda. Arini nak cite sal dinner aku gi semalam. Dinner ni kira majlis penutup untuk Chemical Exposition (ChemeX) untuk student2 kos aku, chemical engineering. Tema tahun ni tema kaler Violet, Black and White. Nama tema lak VIVACIOUS VIOLET. Mula-mula diorang pilih tema masquarade pastu tukar pulak. Dont know why. Memang ramai la yang pakai ungu. Tapi ada jugak yang aku tengok pakai kaler hijau. Biarkann...haha.

Yang bestnye geng-geng aku dapat meja no 1. Memang terbaik la. Dekat je ngan pentas. Tak macam tahun lepas. Dewan nya dah la memanjang. Pastu dapat meja yang hujung sekali plak tu. Apa pon aku tak nampak. Nasib baik tahun ni bertuah sikit. hee :)

Semua persembahan menarik tapi yang aku paling suka mestilah persembahan batch aku. Drama muzikal. Memang kelakar gile. No wonder dapat persembahan terbaik. Pelakon-pelakon semua memang sporting habis la. Thumbs up kat diorang.

Yang lain-lain nya ok kot. Makan pon sedap. Tapi aku makan sikit je pon. Ok jom tengok gambar.

Posing sikit :)
with Ika

 first year dengan persembahan medley.
2 SKK yang rox
4 SKK. Meja sebelah
dengan Yam. Kecik je die ni.
Radin, Caoul and Shariff masa persembahan drama muzikal


Ok tu la sedikit sebanyak gambar. Kalo nk tengok gmba lagi tengok kat FB aku.