Wednesday, March 24, 2010

Esok test ke?

Esok nak test thermo kk sempat lagi aku tulis entry. Saje je boring2 stadi. Susah gila kot thermo kk ni. Waa tanak jawab test esok boleh tak? Ada sape yang tere2 leh ar jawabkan untuk aku esok. Subjek ni open book pon tapi still susah. Kenapa ha? Jawab2..

Room mate aku lak balik, memang berganda-ganda la bosannya. Takde member nak pot-pet pot-pet. Huu T_T

Nasib baik minggu ni minggu last. So kelas pon dah banyak takde. Relax sikit nak study. Minggu depan dah start study week. Azam untuk study week ingat taknak online. Tapi tak tau la aku boleh wat ke tak. hee :p Rasa macam tak boleh je. Al maklumlah aku ni kalo tak online sehari memang tak sah. Lagi-lagi bila pikir makanan yang aku masak kat cafe world takot basi. Hehehe.

Minggu lepas gi holiday ngan family kat PD. Tak sempat lagi nak upload kat fb sebab busy. Jom tengok gamba sikit :)
with my mom and siblings

Banglong, Kaklong and his son, Amir Al-Hakim, Sarah, Fatimah.

ngan kokde

dengan family pak ngah

adek aku yg paling manje sekali, Sarah Athirah

Ima semangat gile siap pejam mata. Pantai kat sini lembut gile..

Tu la serba sedikit gamba. Banyak lagi sebenarnye. Nanti la kalo rajin upload kat fb. hehe. Ok nak sambung study tkk ni. Nak pecah kepala. Bye