Sunday, February 14, 2010

Naik Gunung Lagi

Sekarang semua orang tengah seronok bercuti tapi aku still lagi ada di kat UTM ni. Huhu sedih2 tak dapat balik rumah awal. Khamis depan baru aku balik. Sebabnye aku balik lambat, cuti raya cina ni aku ada xpdc naik Gunung Rajah kat Bentong, Pahang. Last aku naik gunung masa raya cina gak tahun lepas, masa tu Gunung Bintang. Pastu rehat setahun tak naik gunung baru ni tergerak hati nak naik. hahaha lama betul aku berehat kan. Next entry aku cite pasal kat sana plak.

Esok malam bertolak, hari rabu baru balik. Doakan aku selamat pergi dan selamat balik k.

p/s: to all my chinese friends, happy CNY ^_^