Wednesday, December 30, 2009

Bile Boring



Aku tengah tunggu turn nak mandi nih. Apa lagi, bosan-bosan, amek camera, snap gmbar. Ni la gmbar bilik aku. Blok LAMA kat UTM ni. Nampak agak buruk. Dah jemu aku 2 tahun dok sini. Lepas ni nak try stay kolej lain plak yang lebih baru. Takde ar masalah-masalah pintu ke, sink ke. Haha. Tah-tah lagi banyak masalah. Em, maybe tahun depan nak duduk kat KDSE. Tapi rasa macam jauh dengan faculty. Tapi takpe la, janji blok baru kn. Baru la beshh. Pastu kang, bangun lambat, kompem terkocoh-kocoh nak gi kelas sebab jauh. haha

Sem baru ni kebanyakan lecturer yang aku dapat garang-garang belaka. Terutama Lab organik chemistry. Very strict. Takut aku. Memang masuk lab kena prepare betul-betul lepas ni sebab takut kena marah (-_-") Takde ar nak main-main ke, amek-amek gmbar ke dalam lab. haha. Ada 2 lab sem ni dan semuanya awal pagi. fuhh. Tapi yang best nye, weekend aku jadik lama sikit sebab ari JUMAAT takde kelas. yay!! Boleh la balik rumah selalu ^__^

p/s: 1 Jan is my mom's birthday.