Saturday, November 21, 2009

Kara-Okay!

Mulanya nak makan McD je tadi sebab burger prosperity dah kuar, memang sedap la bege nye. Marvellous! Then melencong pulak pergi karaoke. Adik beradik aku ni kalau bab2 karaoke ni memang laju! Ikut bapak la katekan. haha. Penat gile nyanyi sampai 2 jam. Bez gak dapat jerit2. hoho. Adik aku yang 5 tahun tuh pon semangat abes. Cakap banyak pon tak gune. Meh tengok gambar. Sambil tu leh la aku memperkenalkan adik beradik aku. hehehe



dengan adik aku, Sarah Athirah, 5 y/o. Tengah tadika. Kalo boring2, hobi dia nyanyi lagu Kemas.
"Kemajuan, masyarakat, itulah teras utama kita, membina bangsa membangun negara", bla bla.

Sampai aku pon boleh hapal. Aje memang. Dia ni rajin gak. Kalo boring je, dia usung beg skola dok kat depan, wat latihan buku2 tadika dia.

at Splash park, mines

Masing2 nak wat muke comel konon.

My little cutie

Berduet ngan adik aku, Fatimah, 11 y/o. Dia ni bab menyanyi No 1. Tengok ar tu, ternganga2 nyanyi. eh, cam takde kene mgena. hehe. Pastu dia ni suka berangan. Dok depan cermin pastu menari2. Terpengaruh betul tengok kat TV. Lagu Miley Cyrus, Mila, Elayana aku rasa sume dia hapal. Dengan menari dia skali. Kalo belaja malas. Budak2 zaman sekarang

Sarah ngn Ima lak duet

Ni akak aku Suzanni panggil Angah. 25 y/o. Keje kat Kastam.

Yang ni Hidayah, 12 y/o. haha tade ah. Aku 20 ler.
Ni lak aku aku Zakiyah, panggil kokde. Umur 23 y/o. Baru grade dan tengah carik keje. Dah bape bulan tanam anggur.

Yang ni lagi sorang adik aku. Tapi tadi dia tak ikot. Dia kuar ngn member2 dia. Yang ni Nuraini a.k.a ain. Umo 19 tahun. Sekarang kat poly PD. Tengah praktikal.

Ni la semua adik beradik aku except abang aku. Dia dah kawen takleh la join. hehe

Lepas ni plan nak gi Wet World kat Shah Alam plak. Al maklumlah sekarang tengah cuti skola, alang2 aku tengah cuti ni baik gi jenjalan kn. Kang dah naik sem, tak dapat plak. Em bile la nak gi jenjalan jauh2 sikit. huhu.