Wednesday, November 18, 2009

2012

Tadi aku tengok 2012 kat Alamanda dengan akak aku and Razmi. Awal gak la tengok kol 12.15pm, abes dalam kol 2.50pm. Lama kn. Best gak la cite ni patut la semua orang sebok2 nak tengok. Tapi aku masuk lambat so ter miss sikit la citenye. Maybe sebab lama kot so dats why iklan tak banyak n start awal. Bile tengok kemusnahan macam tu macam takot gila. Ni baru manusia punye gambaran bukan yang betul2 punye lagi. Tapi ada yang terselamat dalam cite ni so its not movie about the end of day. Kalau tak mesti semua dah mati.

Ingat nak amek gmba kat poster 2012 tadi tapi luper. ish. Takpelah, tengok je la gmba2 yang ade ni. hehe..

depan taman warisan
ni kat bwh dataran putrajaya, dengan akak aku Zakiyah

mo

Itu je la cite untuk hari ni. Nak sambung main games. bye

With
Nur Hidayah
Putrajaya