Tuesday, October 20, 2009

Yay Menang


Hehe aku just nak cite yang aku menang peraduan postcard MMS erat di aldilfitri anjuran celcom and pos malaysia. hee^^ Hadiah dia best gak la. Dapat RM1000 pastu Free Xpax credit RM500 and pos malaysia nye hamper, dapat setem2 kot. Ok, boleh tukar hobi kepada mengumpul setem pasni. hohoh. Tapi sekarang aku guna post-paid, maybe nanti dia tolak kat bil kot. Kalo sebulan aku spent Rm50, woh, sampai 10 bulan tak yah bayar bil. Jimat-jimat.

Klik kalo nak tengok lagi jelas

Aku send gamba raya yang 2 tahun lepas kot. Dah lama ar gmba ni. Mase ni kat depan rumah atok aku yang kat Bukit Kangkar, Muar. Isnin ni keluar result pasal contest ni kat Metro and Star. Tak sangke gak menang. Alhamdulillah.

Em ade tak contest yang nak kasik aku menang sejuta? hahaha. Gila tamak ah aku.

Lately ni asik happy je. Tadi dapat test 3 energy balance. Result test kali ni cukup untuk aku tersenyum girang. Tapi kejap je la nak happy2, kena struggle untuk final pulak. hehe. Aku lak asik online bukak facebook jek. Aku asik main barn buddy. Sape la cipta benda-benda lagho ni semua. Haih ('-_-)