Wednesday, October 28, 2009

Wajah Baru dan URL Baru

Kenape lah time2 exam camni aku rajen lak nak tukar2 benda2 ni sume. Time free dok kat rumah tanak lak wat. huhu. Aku saje nak tukar templates sebab dah bosan ngan yang lame. Pastu url tu pon aku tukar gak sebab yang lame tu pon cam dah bosan gak ar. hehe. Ni last aku tukar url kot, lepas ni memang dah tak nak tukar memandangkan url tu aku letak nama aku. So macam senang sikit la kot. Nama blog pon aku tukar gak. Ni leh dikatekan transformasi la gak. haha

Tadi aku baru je lepas paper english. Exam english aku ni kena wat report 5-7 page pasal mat rempit. huhu tergeliat tangan aku tulis panjang2. Aku nak usulkan la kat pihak atasan supaya exam ni guna komputer. Kan senang sikit, taip jer. Agak2 boleh tak? hehs

Jumaat ni lak test fluid mechanics. Takotnye. Sume exam pon aku takot!


Gambar ni takde kena mngena ngn entry nih. Tadi bukak album lama2 kat photobucket tiba2 nmpak gmba ni. So saje letak sebab pemandangannye cantik. hehe. Mesti semua orang pon tau kn gmba ni katne. Dah lame gak gamba ni. Mase aku form 5 kot.

p/s: sape2 yang aku ada ter miss nak letak link dy kat blog list aku ni sowi la.. jgn kecik ati lak. aku dah terhilang kan blog list. so tak dapat recall sume. hehe..

til here,
bye