Wednesday, September 23, 2009

Salam Aidilfitri 1430H

Hari raya tahun ni aku sekeluarga beraya kat Muar, sama macam tahun lepas. Lepas semayang raya, makan ketupat, salam-salam minta maaf, dapat duit raya (sikit jek), amik2 gmba semua family sedara-sedara aku dan macam-macam lagi lah. huhu. Kat kampung tak raye banyak rumah pon. Setakat 2 rumah je, then malam bertolak balik rumah kat putrajaya sebab esoknye nak gi raye kat kampung lagi 1, kat Sekinchan, kampung belah mak aku. Baju tema raya famili aku kaler merah walaupun baju aku nampak macam oren-oren sikit. Tapi akak aku kate baju tu kaler merah. Entahla belalang. Cuba korang tengok, oren ke merah? Aku rase gmbar raye famili aku tahun ni macam lebih kurang tahun lepas


family aku tanpa famili abang aku

kat pondok depan rumah atok aku. jom main pondok-pondok. hehe

ni lak kat titi depan rumah nenek aku. suka gile suasana kat sini, nyaman je rasa.


hehe gmbar aku yg bajet ayu. leh muntah sekarang. haha

Semalam aku dah tak gi raya mana dah. So gi la tengok wayang ngan adik aku cite Momok The Movie. Nyesal gile tengok cite tu, ade ke cite tu just ulang dari cite Momok ngan Momok 2. Wajiblah aku dah tengok cite tu sume. Yang beza cume pelakonnye je. huhu. Kalo dari awal aku tau cite tu camtu, memang aku tak tengok la. Tapi if korang sume tak tengok lagi Momok and Momok 2, tak rugi kot kalo tengok.

p/s: azam nak study sikit masa cuti raye entah ke mana. hehoh~