Wednesday, August 05, 2009

Busy Week

Ramai yang tanya aku nape dah lama tak online. Erm, bukan nya apa. Wifi kat bilik kejap ada kejap takde. huhu. Tension betul. Ni aku online kat CICT. Sekarang dah pukul 10.55am. Kelas kol 11. Tapi aku tak gerak lagi. hehe.

Minggu ni memang agak busy. Ada 2 test, Energy Balance dengan Differential Equation. Energy dah habis semalam. Tinggal DE malam kang. Wish me luck :D

Pastu weekend ni ada camp lak under ko-Q trekking. Malas gila nak camping2 ni. Tapi nasib baik lepas camp, terus takde kelas. heho~


kasik laluan VIP kat moto ni kalo nampak ok? hehe :)

Ok, til then.

xoxo,
NUR