Tuesday, July 14, 2009

Kawaii Hannari Tofu Shoes

Haha kasut baru pon nak cite kat blog. Tapi aku tak kira, nak cite gak. haha. Kasut ni aku beli kat Boonga Art Shoes. Aku rasa macam dah lama aku order, dari sem lepas lagi. Tapi sem ni baru sampai. Lambat gile. Tapi aku tak hangin sangatla sebab aku beli satu kasut je tapi dia kasik sampai dua. Sebabnya diorang tersalah hantar. kuikui. Last-last diorang cakap, "it was gift from us". hehe. Bagus gak.

Kasut yang aku order tu, yang colorful tu. Comel tak? Gambar Hannari Tofu. Korang boleh mintak gambar apa yang korang nak masa nak order tu. Yang bawah tu pulak yang tersalah hantar. Lina kata kasut yang bawah warna hitam putih tu, macam kasut orang nak taici. Siot je. hahaha.


super kawaii hannari tofu shoes


the black and white

xoxo,
NUR