Sunday, July 26, 2009

balik kampung

Macam agak lama tak update blog. Sekarang ni aku ada kat rumah. Cuti weekend je. Tujuan utama nak balik sebab nak amek camera aku. Tapi last-last, abang aku dah bawak balik camera aku tu balik JB. Aje le. Nasib baik kawan aku ada, boleh tolong amikkan.

Esok dah nak balik, tapi macam agak keberatan sebab hari isnin ade match for SUKAM. adoi. Cuak gila ni weh. Dah la tak training banyak. Kalau kalah tu mintak maap la ye KTDI. haha. Nak tarik diri sekarang boleh tak Lina (room mate aku) ?

Sok before balik UTM, nak singgah Melaka jap nak tengok wayang. Sape nak ikut? hehe :))

Kucing kat rumah aku yang bernama OREN. Comel tak?