Saturday, June 27, 2009

i love butterscotch

Aku mula suka makan roti gardenia butterscotch ni bila member aku yang suruh cuba beli roti ni, so aku try la beli 1 dan bawak balik rumah. Sekali makan terus aku suka. It is very addictive. memang sedap la. Last-last sekarang, semua orang kat rumah aku pon dah suka makan roti ni.

Sungguh enak di makan begitu saja. Tak yah sapu apa-apa pon. Kalau tak percaya, korang boleh try sendiri. Gardenia HEBAT. haha. Tapi harga dia agak mahal berbanding roti gardenia original yang kecik tu. Yang biasa harga RM 2.10 tapi yang butterscotch ni harga dia RM 4. Tak kesah la mahal janji sedap kan.

Dan lagi satu, roti ni tak setiap hari sampai macam roti-roti yang lain. Selang 2 3 hari baru ada. Kalo ada hari-hari kan bagus.

Siapa-siapa yang belum cuba lagi roti ni, boleh la segera melakukannya ok. Tak rugi punya.

Y u m m y ~

Entry berbayar oleh gardenia. haha Takdelah. Gurau jeks

love,
NUR