Friday, January 23, 2009

Uniquely Singapore..

Sabtu lepas, aku and kawan-kawan course aku pergi jalan2 ke singapore. huhu. banyak jugak la tempat yang kitorang pergi macam pusat sains, esplanade, kg gelam, masjid sultan, merlion and pulau sentosa. aku rasa yang paling best time tengok show song of the sea kat pulau sentosa. song of the sea tu macam story telling tapi ada guna macam2 teknik. ada guna air, bunga api, lagu, laser. memang best la. no wonder ramai yang tengok show tu.





xoxo,
NUR