Saturday, December 06, 2008

Sunway Lagoon

Hari rabu lepas aku pergi sunway lagoon dengan member aku piza, ika, member ika (sape name die aku lupe lak) and adik-adik dia. Baru ni aku nak keluar since cuti yang dah lama dah. huhuhu. Masuk nya agak mahal RM45 per person. Tapi okey la. its worth. permainan pon banyak and best. Sonok2. Kalau nak dibandingkan dengan Genting, aku rasa Sunway Lagoon lagi best kot. Genting best sebab sejuk je. hee^^ Ayuh kita lihat semua gambar yang sempat dirakamkan di sana. Bak kate nazmi picture speaks a thousand words.













Keesokan hari nya pulak kitorang pergi ice skating kat sunway pyramid bersama budak-budak laki cipod, zak, izzudin. Penat gila sebab 2 hari berturut-turut keluar. Sakit-sakit badan aku. huhu. Tapi takpe. Yang penting kita enjoy!